Op zoek naar een autospuiterij in Borne

Ik heb al jaren mijn rijbewijs en heb nooit grote schade gehad met mijn auto. Ik denk dat ik een voorzichtige rijder ben, want ik gebruik de auto dagelijks. Een paar weken geleden reed ik echter wel schade, ook al was de schade voornamelijk lakschade. Ik probeerde ruimte te maken voor een tegenligger en toen schampte ik een paaltje, waardoor er een streep kwam op een deur. Ik wilde graag de schade zo snel mogelijk laten repareren en ging op zoek naar een autospuiterij in Borne. Ik vond het bedrijf Autoschade Nijland en dit bedrijf kon de schade zeer voordelig herstellen en de auto opnieuw spuiten. Ik heb al bijna 12 jaar mijn rijbewijs, maar had nooit schade gereden aan mijn auto’s. Ik had weleens een paaltje geraakt, maar dan was de deuk zo klein, dat het bijna niet opviel. Ik vond dit altijd te klein om te laten herstellen en liet hier nooit wat aan doen. Een paar weken geleden was de eerste keer dat ik een groter ongelukje had, ook al was de schade alleen aan mijn auto. Uiteindelijk hoefde ik alleen op zoek naar een autospuiterij in Borne en vielen de kosten erg mee. Ik stond te wachten totdat ik kon afslaan, maar de tegenligger was een oudere vrouw en had moeite om mij te passeren. Ik wilde haar helpen en besloot daarom om meer ruimte voor haar te maken. Ik had niet door dat er een paaltje stond en schampte het paaltje met de voordeur van de bijrijder. Er zat geen deuk in de auto, maar er was wel een grote streep te zien op de voordeur. Ik hoopte dat een autospuiterij in Borne de schade kon herstellen en dat het niet veel geld zou kosten om de deur opnieuw te spuiten.

Online een autospuiterij in Borne gevonden

Ik kende geen autospuiterij in Borne, want ik had nog nooit de hulp van een spuiterij nodig gehad, daarom besloot ik om online te zoeken naar een spuiterij. Ik vond al snel de website van Autoschade Nijland en zag dat het bedrijf veel goede beoordelingen had. Ik nam contact op met het bedrijf en kon direct langskomen. Een van de medewerkers beoordeelde de schade en zij dat het gemakkelijk te repareren was. De kosten zouden niet duur uitvallen, daarom was het beter om de schade zelf te betalen. Ik kon de auto een paar dagen later bij de autospuiterij in Borne weer ophalen.

Niets te zien van de schade

Een paar dagen later werd ik opgebeld dat de auto klaar was en dat ik hem kon ophalen. De autospuiterij in Borne had goed werk verricht, want er was niets van de schade te zien. De kosten voor het spuiten vielen mee erg mee en ik volgde het advies op, om dit zelf te betalen. Ik was erg blij met de hulp van deze autospuiterij in Borne en raad daarom Autoschade Nijland aan.

  • Ik las verschillende goede beoordelingen over dit bedrijf
  • Ik kon direct langskomen met mijn auto
  • De kosten voor het spuiten vielen mij erg mee
  • Achteraf is er niets meer van de schade te zien