Op zoek naar reintergratie in Enschede?

Als je als gevolg van een conflict of persoonlijke omstandigheden zonder werk komt te zitten in de regio Enschede kun je voor een traject op maat terecht bij Visie Groep. Dit bedrijf focust zich op reintergratie in Enschede, waarbij ze zich richten op maatwerk en dus hetgene wat bij jou past. Als je bij Visie Groep aanklopt voor een traject reintergratie in Enschede ga je eerst op gesprek. Het is namelijk heel belangrijk dat ze eerst alles van je weten. Je vertelt allereerst waar het misging, want om een traject naar werk succesvol af te sluiten is het belangrijk om te weten wat jouw valkuilen zijn en waarom je dus bent uitgevallen bij je vorige werkgever. Daarna worden jouw sterke kanten in kaart gebracht. Welke diploma’s heb je? Wat zijn je kwaliteiten? En vooral: Wat zou je graag willen/kunnen leren wat je nog niet onder de knie hebt? Een reintergratie in Enschede traject hoeft zich namelijk niet perse te richten op datgene wat je voorheen deed. Niet voor niets ben je daar namelijk uitgevallen. In veel gevallen is het dus beter om te focus te verleggen op iets dat beter bij je past, zowel bij je capaciteiten als bij jou als persoon. Dit zijn namelijk twee verschillende dingen. Je kunt wel heel goed zijn in bijvoorbeeld programmeren, maar als je dit nooit fulltime kunt volhouden dan is het beter om iets anders te zoeken dat beter bij jouw persoonlijkheid past. Visie Groep helpt jou daarbij.

Een traject dat bij je past

Doordat Visie Groep zich met hun reintergratie in Enschede richt op passend werk, kan het zijn dat je uiteindelijk in een ander werkveld terecht komt dan je had verwacht. Dat is het mooie van reintergratie. Je kunt talenten gaan benutten die je eerst niet had opgemerkt, en werk gaan doen dat veel beter bij je past dan het werk dat je voorheen deed. Het is jammer dat veel mensen pas na een burnout gaan nadenken over passend werk. Vaak zijn ze namelijk erg carrièregericht, en nemen ze de klachten die hun loopbaan met zich meebrengt voor lief. Dit is natuurlijk zonde. Daarom kijken ze bij Visie Groep niet alleen naar je diploma’s en interesses, maar ook naar je persoonlijkheid. Dit reintergratie in Enschede traject is er dus echt op gericht op jou aan passend werk te helpen, en niet enkel om je weer aan de slag te krijgen. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat je morgen al ergens aan het werk wordt gezet en in het diepe wordt gegooid. Visie Groep neemt de tijd om samen met jou tot een oplossing te komen die langdurig gaat werken.

Reintergratie in Enschede vanuit wajong

Bij Visie Groep aankloppen voor reintergratie in Enschede vanuit een wajong uitkering heeft vele voordelen, namelijk:

  • Je krijgt werk dat bij je past 
  • Het risico op uitval wordt geminimaliseerd
  • Er wordt rekening gehouden met zowel je talenten, interesses als persoonlijkheid
  • Je kunt Visie Groep te alle tijden contacteren met vragen en problemen
  • Een traject gaat altijd in samenspraak met het UWV

Zoals je ziet hoef je bij Visie Groep niet bang te zijn dat je zomaar ergens aan het werk wordt gezet, iets wat veel wajongers vrezen. Er wordt echter gezocht naar werk dat zowel bij je interesses als capaciteiten past waardoor de kans op uitval en een verergering van klachten wordt geminimaliseerd.