Waar kan je voordelig een schoonmaker in Enschede boeken?

Vorige week verhuisde mijn moeder naar een verzorgingshuis in Enschede. Zij heeft jarenlang zelfstandig gewoond, maar heeft steeds meer hulp nodig. Het leek ons het allebei het beste dat ze naar een verzorgingshuis ging en het huis zou verkopen. Gelukkig hadden wij al snel een koper gevonden en konden wij een snelle overdracht regelen. Aangezien zij erg veel spullen in het huis had staan en er veel schoongemaakt moest worden, wilde ik graag een schoonmaker in Enschede inhuren. Bij Reerink schoonmaak & onderhoud konden wij voordelig iemand inhuren en die schoonmaker heeft ons erg goed geholpen. Mijn moeder wilde altijd zo lang mogelijk zelfstandig wonen en heeft dit lang uitgehouden. Mijn vader is al jaren geleden overleden en zij kon nog erg veel zelf doen. Ik hielp haar af en toe met verschillende taken in het huishouden, maar eigenlijk kon zij het allemaal zelf. Sinds een paar jaar heeft mijn moeder last van haar heup en dit wordt steeds erger. Door haar heup kan zij verschillende dingen niet meer doen en daarom leek het ons het beste dat zij naar een verzorgingshuis zou gaan. Wij wilden daarom haar huis verkopen en gelukkig vonden wij al erg snel een koper. Mijn moeder kon vanaf vorige week naar het verzorgingshuis verhuizen en daarom hadden wij ook afgesproken dat dit de datum van de overdracht zou zijn. Voor het schoonmaken van het huis wilde ik graag gebruikmaken van een schoonmaker in Enschede. Haar huis stond vol met spullen en het schoonmaken zou een grote klus worden, die mijn vriendin en ik niet alleen wilden en konden doen. Wij hadden van te voren al zo veel mogelijk ingepakt en schoongemaakt, maar er bleef veel tot het laatste moment over. Zonder een schoonmaker in Enschede konden wij het niet op tijd afronden. 

Een ervaren schoonmaker in Enschede voor een goede prijs

Online zochten wij naar bedrijven waar wij een schoonmaker in Enschede konden boeken en vonden een aantal bedrijven. Wij wilden graag een ervaren en betrouwbare schoonmaker en het liefste voor een voordelige prijs. Het bedrijf Reerink schoonmaak & onderhoud bleek voor ons de beste oplossing te kunnen bieden. Dit bedrijf heeft jarenlang ervaring in schoonmaak en onderhoud klussen en weet precies hoe ze dit moeten aanpakken. Dit bedrijf heeft veel goede beoordelingen en kon ons goed adviseren over de klus. Wij konden hier een schoonmaker in Enschede boeken voor een goede prijs en besloten om dit te doen voor een hele dag. 

Zeer goede hulp

Een paar dagen voor de verhuizing gingen wij alvast aan de slag en de volgende dag kwam ook de schoonmaker uit Enschede ons helpen. Het was erg veel werk en zonder de hulp van de schoonmaker hadden wij het niet gered. De samenwerking met de schoonmaker was erg goed en wij konden duidelijke afspraken maken. Gelukkig waren wij op tijd klaar, maar het was erg veel werk. Voor het inhuren van een schoonmaker in Enschede raden wij Reerinkschoonmaak.nl & onderhoud aan. 

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaak en onderhoud klussen
  • Zij hebben jarenlange ervaring
  • Wij konden hier voordelig een schoonmaker boeken
  • De samenwerking en communicatie was erg goed