Wilt u een factuur maken?

Wilt u een factuur maken? Dat kan gemakkelijk bij faktumfactuur. De Faktum facturatie software is ontwerpen om eenvoudig in gebruik te zijn. Het bedrijf is gespecialiseerd in factuur maken en heeft hiervoor een Faktum Factuur Software ontwikkelt. Met deze software kunt u gemakkelijk een factuur maken en uw administratie beheren.

Factuur maken

Een factuur maken moet snel, makkelijk en heel eenvoudig zijn. Dit is precies waar Faktum voor staat. De facturatie software om factuur maken en offertes te maken is speciaal voor het MKB en ZZP’ers. Het Factuur software is gemaakt voor ondernemers die een professionele factuur willen sturen zonder te veel tijd en moeite eraan te besteden. Het heeft verschillende voordelen:

  • Professionele factuur maken: u kunt met gemak een professionele factuur maken. Met de Faktum software kunt u binnen enkele minuten een factuur klaarzetten. De software berekent alle benodigde factuur gegevens zoals factuurnummering, automatisch voor u en zorgt voor een hoge omloopsnelheid. U kunt gemakkelijk uw gemaakte factuur direct aan de klant versturen als PDF bestanden in een email. 
  • Factuur maken in eigen stijl: u kunt gemakkelijk in uw eigen stijl een logo en opmaak klaarzetten. Op deze manier kunt u snel een eenvoudig een factuur op maat creëren. Daarnaast heeft u de keuze uit meerdere professionele factuur opmaak sjablonen die beschikbaar zijn in de software. 
  • Factuur maken zonder fouten: uw administratie klopt altijd door Faktum Factuur. Alle berekeningen worden voor u gedaan en alles gegevens maar ook betalingstermijnen worden automatisch in het systeem bij gehouden.

Een factuur maken kan dus gemakkelijk met Faktum software. Het bespaart tijd en geld maar staat ook professionaliteit uit. Ook kunt u eerst gemakkelijk gratis een proefversie downloaden om kennis te maken met het product. In het programma kunt u gemakkelijk offertes, plakbonnen, orderbevestigingen, herinneringen, directe mails, eigen opmaak, klanten en contacten, artikel beheer, data import/export, gratis support via telefoon, video demonstraties en -trainingen, flexibele instellingen, automatische back-ups en automatische software updates regelen.

Voordelen

De functies van om voor een factuur maken zijn eenvoudig te begrijpen. Daarnaast kunt u alle handelingen leren met de gebruiksvriendelijke video tutorials die het bedrijf aanbiedt. Hierdoor kunt u het in uw eigen tempo leren en hoeft u geen onhandige gebruiksaanwijzingen door te nemen.

Door gemakkelijk professionele offertes en factuur maken ziet het er professioneler uit naar de klant toe. Faktum Factuur biedt u verschillende factuur sjablonen en opmaken die u kunt gebruiken en kunt aanpassen naar uw eigen wensen. Zo presenteert u het bedrijf met een professionele factuur.

De facturen kunnen geautomatiseerd worden en de facturatie software kan een factuur herinnering geven. Zo heeft u geen tijd nodig om de betaling status op te zoeken. U kunt gemakkelijk zien welke klanten te laat zijn met betalen.

Als laatste is het een voordeel dat u geen Excel of Word nodig heeft. Hierin worden vaak handmatige berekeningen en typefouten gemaakt. Dit voorkomt de Fatum facturering software, hier zijn altijd alle berekeningen accuraat. 

Wilt u een factuur maken? Neem contact op met het bedrijf of kijk op de website voor meer informatie over de software om een factuur te maken. De medewerkers staan u graag te woord om de kennis en expertise met u te delen.

Lees meer…