Waar bestel je decopatch online?

Samen met een paar vriendinnen heb ik een knutselgroepje. Elke maand komen we een hele zaterdag bij elkaar om te knutselen en allerlei mooie dingen te maken voor in huis. We houden vooral van borduren en dus nemen we grote bakken vol met garen en mooie stofjes mee. Maar laatst ontdekten we de webshop van creapoint, waarin ze hele leuke decopatch artikelen verkopen, en dus hebben we sindsdien een nieuwe hobby erbij! Ik had er eigenlijk nog nooit bij stilgestaan dat je met papier zo’n leuke dingen kon maken, maar decopatch (ook wel decoupage genoemd) is echt een super toffe manier om objecten mee te versieren. En je hebt in feite helemaal niet veel verschillende materialen nodig, met lijm en een paar mooie papiertjes kom je al een heel eind. Echter, als je wil kun je je ook helemaal uitleven met allerlei andere decoratie, zoals:

  • Glitters
  • Verf in allerlei kleuren
  • 3d-objecten van papier, zoals vlinders
  • Mini glanzende steentjes

Al deze producten voor het maken van decopatch producten vind je in de webshop van creapoint. Je kunt ze dus gemakkelijk allemaal tegelijk bestellen en bij je thuis laten bezorgen. Zoek dus allemaal mooie papiertjes en accessoires uit en laat je vriendinnen hetzelfde doen, en laat alles tegelijk bezorgen op hetzelfde adres om verzendkosten te besparen. Dit is in ieder geval wat wij hebben gedaan. 

Decopatch met knutselgroepje

We komen nog steeds elke maand bij elkaar om samen te knutselen met een pot thee en schaal koekjes erbij. Maar we zijn niet alleen meer aan het borduren. Stuk voor stuk zijn we fan van decopatch geworden en we hebben daarmee al vele leuke dingen versierd, zoals papieren doosjes, fotolijstjes, schilderijtjes en zelfs een lampenkapje. Onze huizen worden steeds gezelliger met al die leuke decopatch spulletjes. Bovendien geeft het iets heel persoonlijks aan je interieur omdat je alles zelf maakt. Er zit echt liefde in de spullen en je zult nooit hetzelfde bij iemand anders vinden omdat je het zelf hebt gemaakt. Dat vind ik ook zo leuk aan knutselen en craften, je maakt iets unieks en dat geeft je huis persoonlijkheid en warmte! 

Knutselartikelen online bestellen

Als je nu net als mijn vriendinnen en ik aan de slag wil met decopatch, of een andere creatieve hobby hebt, dan kunnen we je de webshop van creapoint zeker aanraden. Je vindt er namelijk niet alleen decoupage artikelen maar ook andere creatieve benodigdheden. Echter kun je wel zien dat ze gespecialiseerd zijn in producten voor decopatch. Ze verkopen namelijk een grote selectie met papier, dat natuurlijk speciaal gemaakt is voor decoupage. Decopatchpapier mag namelijk niet snel scheuren, het wordt immers nat doordat je het moet lijmen en daarom moet het zeer stevig zijn. tegelijkertijd is het heel dun zodat je het gemakkelijk om je object heen kunt vouwen, en dat is wat decoupage papier zo bijzonder maakt. Ondanks dat het dun is, is het super stevig. En bij creapoint vind je de mooiste motieven voor jouw creatieve projecten. Bestel daarbij direct de lijm, kwasten, glitters en strass-steentjes en ga samen met je vriendinnen aan de slag om de mooiste decoupage producten te maken!

https://www.creapoint.nl/