Whiteboardverf kopen voor de keuken

Ik woon samen met mijn vriendin en onze twee kinderen en het lijkt net alsof wij het altijd druk hebben. Iedereen heeft een druk leven met werk, school, sporten en andere hobbies en dan is het gemakkelijk om dingen te vergeten. Wij hadden al een tijdje een prikbord in de keuken hangen, waar wij briefjes en notities ophingen, maar dit ging niet altijd goed. Er waren niet altijd papiertjes aanwezig, of wij vergaten dingen op te hangen. Wij wilden een betere oplossing en kwam toen op whiteboardverf uit.  Op de website magneet-verf konden wij deze verf kopen en dit was een erg goede aankoop. Wij hebben het altijd erg druk in het gezin en vinden dit vaak ook wel fijn. Wij vinden het belangrijk om tijd met elkaar door te brengen, maar willen ook graag onze eigen dingen doen en gezond leven. Daarom heeft iedereen in het gezin verschillende hobbies en sporten die zij beoefenen. Ik en mijn vriendin gaan bijvoorbeeld naar de sportschool en onze kinderen zitten op muziekles en voetbal. Aangezien de kinderen nog niet oud genoeg zijn, moeten wij ze elke keer wegbrengen en kunnen wij ze niet alleen laten. Door alle activiteiten is het belangrijk om alles goed bij te houden en dat ging in het verleden niet altijd goed. Als oplossing hebben wij nu een beschrijfbare muur gemaakt in de keuken met whiteboardverf. Het prikbord dat wij hiervoor hadden werkte niet goed genoeg en was ook niet overzichtelijk. Het leek een goed idee, maar vaak waren er geen briefjes om op te hangen, of vergaten ik, of mijn vriendin om dit te doen. Een beschrijfbare muur maken van whiteboardverf leek ons ideaal, want dan hoef je alleen een viltstift te pakken en dan kan je al beginnen met schrijven. 

Voordelig whiteboardverf gekocht online

Online zochten wij naar websites waar wij de verf konden kopen en kwamen al snel uit bij de website magneet-verf.nl. Op deze website kan je verschillende soorten verf kopen en zij verkopen ook whiteboardverf. Wij vonden de verf erg goedkoop, omdat het veel goedkoper is dan het kopen van een losse whiteboard en je kan een veel groter oppervlak gebruiken. Op de website staat hoe je de verf kan aanbrengen en hoeveel meter je ongeveer kan verven. Het is ook mogelijk om whiteboardverf met magneetverf te combineren, maar dat leek ons niet nodig. Wij kochten een bus van de verf en die werd de volgende dag al geleverd.

Gemakkelijk aanbrengen en het werkt goed

In het weekend besloten wij om de whiteboardverf aan te brengen en het was erg gemakkelijk, net als normaal verven. De verf droogt snel en na een paar uurtjes besloten wij om het uit te proberen. Wat wij hadden opgeschreven was duidelijk te zien en het was gemakkelijk weer te verwijderen. Wij schrijven nu bijna elke dag wat op de muur en vinden het erg handig, daarom raden wij aan om whiteboardverf te kopen op magneet-verf.nl.

  • Op deze website kan je verschillende soorten verf kopen
  • Op de website kan je de instructies lezen voor het aanbrengen
  • De verf is snel hard en te gebruiken
  • De teksten zijn duidelijk te zien en weer te wissen