Wilt u op vakantie naar het noorderlicht in Lapland?

Het noorderlicht is een fenomeen waar ieder wel eens van gehoord heeft en wat mensen vaak beschouwen als iets magisch dat slechts via verhalen waargenomen wordt, vaak schat men de kans zeer klein dat ze zelf ooit het noorderlicht zouden kunnen zien omdat het zo zeldzaam is dat je op de juiste plek op het juiste tijdstip bent om de magische ervaring mee te maken. Er zijn hele boeken geschreven waarin theorieën over het Noorderlicht uiteen worden gezet en hoe je ervoor kunt zorgen dat je zekerheid hebt dat je het noorderlicht op je vakantie te zien krijgt, echter gebeurt het nog heel vaak dat mensen op  reis gaan naar Lapland speciaal voor het noorderlicht en dat ze toch nog teleurgesteld terugkeren van hun reis omdat ze het noorderlicht niet hebben gezien in lapland op hun vakantie. Omdat de oprichters van Xplore the north door hadden dat er zo’n grote vraag was naar een reisbureau dat voor haar klanten uitzoekt hoe en waar je de grootste kans hebt om op vakantie het noorderlicht te zien zijn zij begonnen met het organiseren van reizen naar Lapland die in het teken staan van het Noorderlicht en de prachten van het noorden ervaren.

Vakantie met noorderlicht via xplorethenorth.nl

Xplore the north biedt haar klanten verschillende reizen naar het Noorden. Het zijn reizen die verschillen in zowel duur, als activiteiten, als interesses. Een aantal reizen die ze aanbieden zijn:

  • Authentiek winter naar Lapland, ervaar de winter in het prachtige Lapland en wordt betoverd door het noorden.
  • Fins lapland wintersport, een sportieve vakantie in het prachtige besneeuwde noorden.
  • Lapland en Lofoten in de nazomer, geniet van het noorden in de zomer om de prachtige landschappen onder een gouden zonnetje te ervaren.
  • Een korte break in Noor Noorwegen, maak kans om op uw vakantie het noorderlicht te zien in het prachtige noorden.
  • Een weekverblijf in Noord Noorwegen, ervaar zowel de natuur als de urbane regio’s van het mooie noorden.
  • Selfdrives in Ijsland, reis zelfstandig door de prachtige natuurgebieden in IJsland.
  • Reykjavik breaks, laat je betoveren door de prachten van zowel stad als landschap in IJsland.
  • Superjeep winteravontuur, ga met een groep in een jeep scheuren door de winterse sneeuwlandschappen van Ijsland.
  • Nieuwjaar op IJsland, vier de jaarwisseling in het prachtige Noorden onder het genot van een prachtig uitzicht van de besneeuwde bergtoppen van ijsland.
  • Nordic, een ander ervaren reisbureau die zich specialiseerd in reizen naar het noorden, werkt voor sommige reizen samen met xplorethenorth om zo hun krachten te bundelen en de ultieme reiservaring te verzorgen.

Service van xplorethenorth

Ik ben zelf een jaar geleden op reis gegaan via de service van xplore the north, ik had online mijn reis geboekt om samen met mijn partner hopelijk het noorderlicht in lapland te kunnen zien. De reis was mooier dan ik ooit had verwacht, we zijn maar een week weg geweest waardoor we eigenlijk niet meer verwachtten om het noorderlicht op vakantie te zien. Maar gelukkig konden wij doordat xplorethenorth precies de goede plek voor ons had uitgekozen toch nog genieten van de geweldige ervaring die het noorderlicht zien is. Het was geweldig!

Lees meer…