Incassobureau gezocht? CrediFin staat voor u klaar!

Wilt u graag een betrouwbare incassobureau inschakelen om uw openstaande rekeningen door te laten incasseren? Dan bent u bij incassobureau CrediFin Nederland in goede handen. Betalen uw klanten niet? Maak dan gelijk een account aan op onze website! Dit is geheel vrijblijvend en het maakt niet uit of het om grote of juist kleine bedragen gaat. Wij begrijpen dat u geen tijd hebt om achter uw geld aan te vangen. Wij lossen het daarom voor u op. Daarbij hanteren wij uiteraard een no cure, no pay werkwijze en zijn de incassokosten altijd voor de rekening van de debiteur. Benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan gelijk contact op met CrediFin, zodat ook u online de status kunt blijven volgen van uw incasso’s. Upload eenvoudig de openstaande facturen met eventuele bijbehorende bijlagen en wij gaan voor u aan de slag!

CrediFin incassobureau

Wij werken volgens ons motto: ‘Vakkundig en innovatief incasseren voor een snel resultaat’. Het lijkt soms niet mogelijk om in contact te komen met debiteuren. Tijdens onze incassoprocedure werken wij zeer efficiënt en doeltreffend volgens de laatste technologische ontwikkelingen als incassobureau. Het eerste contact verloopt via het internet. Steeds meer mensen zijn namelijk online beter tot zeer goed te bereiken. Denk aan WhatsApp of andere sociale media accounts. Mensen kunnen vrijwel niet zonder online te zijn tegenwoordig, waardoor wij daar ons voordeel uit halen. Meldt u eenvoudig gratis aan op ons online portaal en voeg uw openstaande factuur toe. Wij incasseren op diverse wijze. Denk aan iDeal betalingen, sociale media en het versturen van een aangetekende e-mail™. Communicatie verloopt open, direct en duidelijk met een hoge frequentie. Onze vasthoudendheid staat hoog in het vaandel en is één van de belangrijkste factoren tot succes als incassobureau. Wij behouden een goede klantenrelatie uiteraard voor ogen, zodat mensen ook sneller zullen overgaan op betalen en u zorgeloos verder kunt.

Ervaren en efficiënt incasseren

Ons team heeft al ruim 12,5 jaar ervaring met incasseren, daarbij zijn er ruim 10.000 accounts aangemaakt. Als incassobureau hebben wij gedurende deze jaren in ruim 90% van alle gevallen, het volledige openstaande bedrag kunnen innen. Mocht dit niet lukken, dan gaan wij over tot een huisbezoek. Blijkt dit ook niet het resultaat te behalen, dan kunnen wij als incassobureau overgaan op een gerechtelijke procedure.

Incassobureau CrediFin stappenplan

Stap 1: Maak een account aan op onze website. Vul uw bedrijfsgegevens in en uw inloggegevens worden direct naar uw e-mail verstuurd.

Stap 2: U kunt eenvoudig uw incasso doorgeven door de factuur te uploaden in ons online portaal, inclusief eventuele bijlagen.

Stap 3: Wij controleren vervolgens de documentatie en versturen gelijk een brief en/of aangetekende e-mail™ naar de betreffende debiteur.

Stap 4: Opvolgende documentatie en stappen kunt u online volgen, zodat u altijd weet wat de actuele status is.

Voordelen incassobureau CrediFin Nederland:

  • Ruim 12,5 jaar ervaring
  • Snelle resultaten
  • De volgende werkdag al een brief bij uw debiteur
  • Eenvoudig online uw facturen uploaden
  • Volg het incassotraject 24/7 in uw online dossier
  • Direct uitbetaling na ontvangst
  • Gratis incasseren, de kosten zijn voor de debiteur
  • Doorzettende werkwijze met hoge frequentie (zowel online als offline)
  • Zeer goed beoordeeld

Bent u nog opzoek naar een betrouwbare incassobureau? Maak dan gelijk uw gratis online account aan bij CrediFin en wij zorgen dat u snel de openstaande bedragen zult ontvangen van uw debiteuren. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen of bezoek onze website voor meer informatie: credifin-nederland.nl! Naast informatie vindt u ook diverse reviews op onze website van zeer tevreden klanten die u voorgingen. Wij staan graag voor uw openstaande facturen klaar! Ervaar het gemak van ons online portaal en maak gelijk en geheel vrijblijvend uw account aan!